This is free Purot.net wiki

Etusivu

Tervetuloa SomeTime 2011 -tapahtumaan!

SomeTime2011-tapahtuma järjestetään 10. - 11.6.2011 Espoossa Aalto Design Factorylla. SomeTime2011 on avoin, yhteisöllisesti, itseorganisoituvasti ja talkoohengellä järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa sosiaalisen median aktiivikäyttäjät ja vaikuttajat yhteen verkostoitumaan ja ideoimaan sosiaalisen median käyttötapoja. Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa SomeTime2011 tapahtuman teemoiksi määriteltiin yrittäjyys, oppiminen, maailmanparantaminen, kulttuuri ja taide.

Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan 250 osallistujaa. Avoin ja yhteisöllinen suunnittelu on käynnissä Purot-wikissä http://sometime2011.purot.net/ ja Facebook-ryhmässä. Wikisivulla on käynyt jo 34 rekisteröitynyttä suunnittelemassa tapahtumaa ja Facebook-ryhmään kuuluu 421 jäsentä.

Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Toukokuussa 2010 samassa paikassa kokoontui yli 120 heimolaista yhteisöllisesti ja avoimesti tuotettuun SomeTime2010-tapahtumaan. Heistä parikymmentä vielä jatkoi verkostoitumista SomeTime2010 risteilyllä Ruotsiin. Tapahtumalla oli Facebook-ryhmä ja nettisivut.

 Viime vuoden tapahtuman pääteemana oli mobiili sosiaalinen media. Tapahtuman sloganiksi kiteytyi tuolloin Heikki Hallantien lausahdus: "Anna enemmän kuin otat, saat enemmän kuin annat!". Tänä vuonna SomeTime2011 voi olla jotain muuta. Meidän mielestämme some ei ole vain verkossa. SomeTime2011 on pikemminkin törmäytystapahtuma, jossa mitä vain voi tapahtua ihmisten kohdatessa kasvokkain.

Sinut on kutsuttu mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan!Tviittaa tai viittaa

SomeTime2011 on tapahtuma, joka ottaa etäosallistujat aidosti mukaan. Uskomme etäosallistujien tuovan tilaisuuteen kaivattuja uusia ajatuksia, ja toivomme heidän saavan myös muiden etäosallistujien keskinäisestä vuorovaikutuksesta itselleen kannattavia kokemuksia

Osallistu SomeTimeen myös Twitterissä: #sometime2011. Tapahtuman aikana näytämme liveosallistujille videotykillä twitter-virtaa Tweetchat -ohjelmaa käyttäen.Recent changes

Pages

Tapahtuma edited 11 minutes ago
SusannaHei
Yhteys edited 4 hours ago
SusannaHei
Yritysyhteistyökumppanit edited 5 hours ago
SusannaHei
Ilmoittautuminen edited 9 hours ago
SusannaHei
Sometime2011 in English edited yesterday at 12:22
SusannaHei

Previous edits

Discussions

Etusivu
Last post by one hour ago
SusannaHei

@anonyymi Nettisivuluonnos.

Total 8 posts,
latest one hour ago
SusannaHei
Tapahtuma
Last post by 4 hours ago
SusannaHei

@personaleu Voisitko ystävällisesti täsmentää ajatustasi sosiaalisen median helpdeskistä tulevassa tapahtumassa? (Kts. kysymykseni vieressä "sivulla".
(more...)

Total 3 posts,
latest 4 hours ago
SusannaHei
Yritysyhteistyökumppanit
Last post by 4 hours ago
SusannaHei

@hponka Saanko copypasteta Innowisen logon teidän nettisivuilta tänne, jotta se on huomiseksi paikallaan? En löydä logoanne, joten se on varmaan toise
(more...)

Total 4 posts,
latest 4 hours ago
SusannaHei
Ilmoittautuminen
Last post by 5 hours ago
SusannaHei

@hponka Ok. Olen muokannut taas sitä lomaketta, ja pyysin H.Hallantietä vielä hyväksymään/testaamaan, ennen kuin sivu on "julkmaistu" tilassa. Nyt se
(more...)

Total 8 posts,
latest 5 hours ago
SusannaHei

Previous postsDiscuss & think upShow message formatting tips.
Write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](http://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username
@anonyymi Nettisivuluonnos.
Onko tämä siis nettisivuluonnos jota halutasn kommentoitavan? Vai tekstiluonnos? Vai kilpaileva sometimen suunnityeluwiki?
anonymous   (5 hours ago)
  Reply
@hponka Menin vahingossa eka signuppaamaan itseäni uudestaan, mutta huomasinkin siinä samalla, että email-osoitteeni ei olisi mahtunut siihen kenttään. Siellä on maxlength="25". Kannattaa varmaan kasvattaa tuota.
@hponka nyt huomasin. Onko kuinkakin monta kutsua odottamassa yhtä helppoa hyväksyntää?
@jal53 Näkyykö ylhäällä Ilmoitukset-valikko? Sieltä pitäisi löytyä kutsu.
(ping @hponka - kts. edellinen) (kävin kyllä *2011:ssä tuon jätettyäni, mutta silti.)
Tuli maili:
Sinut on kutsuttu purot.net:n wikiin sometime.
Voit hyväksyä tai hylätä jäsenyytesi wikiin osoitteessa:
http://sometime.purot.net/
- missä voin hyväksyä kutsun? En näytä olevan jäsen enkä mm. voi luoda uutta sivua.
Kiitos kutsusta. Olen ollut viime ajat kiireellinen energia- ja ympäristöasioissa, sekä 5T sovellusten kehittämisessä. Meillä on mm. kaivannaisteollisuuden osaamista Itä- ja Pohjois-Suomessa, joissa avoin data, mittausteknologiat, automaatio, joukkoäly ja oppiminen nousevat uuteen arvoon. Olen muutaman vuoden aikana valmistautunut uusiin mahdollisuuksiin ja näen, että näissä olisi uusia mahiksia Sometime2011 teoollisuuskytkentöjen luomisessa. Tämän kevään aikana ovat "jäät lähteneet liikkeelle" ja pääsemme käytännön toimiin. Miten tämä sopii Sometime2011 kontekstiin?